Classic-Castle.com


The source for all your LEGO Castle needs!

Problem with PM's

Rules, Regulations, Announcements, Technical Issues, Etc.

Problem with PM's

Postby Hob Took » Sun Nov 04, 2007 8:11 pm

I get an e-mail saying I have recieved a new PM, but when I click the link to check my inbox, it says I have no new messages. What's up? Did I just get the e-mail early and the PM has to get processed before I actually get it, or did I just get an e-mail but no message? Please does anyone know what's going on?

Hob Took
User avatar
Hob Took
Reeve
 
Posts: 472
Joined: Fri Mar 02, 2007 12:38 am
Location: Deep meditation chamber

Postby shoggoth666 » Sun Nov 04, 2007 10:03 pm

I experience this also.

A fellow boarder posted in my thread "pming". I received the email notification of a pm received. Alas no pm in the inbox. :cry:
" He was a man...I drink to his shade. The heads of ten Picts will pay for his, and seven heads for the dog who was a better warrior than many a man."
User avatar
shoggoth666
Laborer
 
Posts: 117
Joined: Tue Feb 20, 2007 1:10 pm

Postby JoshWedin » Sun Nov 04, 2007 10:41 pm

My PMs have been going through fine. Normally when this happens, its because the sender decided to delete the message before you read it. The email still went through but the PM was deleted.

However, I just sent both of you a test PM. Let me know if it goes through, okay?

Josh
AFOL and his money are easily parted.

Image The Brothers Brick
User avatar
JoshWedin
Chevalier de Chèvre
Chevalier de Chèvre
 
Posts: 5642
Joined: Sun Nov 09, 2003 2:35 pm
Location: Pondering what you are pondering

Postby Hob Took » Mon Nov 05, 2007 12:03 am

I got both the PM and the e-mail. Thanks for the help.

Hob Took
User avatar
Hob Took
Reeve
 
Posts: 472
Joined: Fri Mar 02, 2007 12:38 am
Location: Deep meditation chamber


Return to Administrative

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest