Classic-Castle.com


The source for all your LEGO Castle needs!

We're back! - was : Server shutdown Thurs March 20

Rules, Regulations, Announcements, Technical Issues, Etc.

Re: We're back! - was : Server shutdown Thurs March 20

Postby Purple Wolf » Thu Mar 27, 2014 3:20 am

Well I would just like to say thank you so much to Troy and Dave for doing all of this for everyone it must of been time consuming. I (and probably every one else) are very thankful for all the work you have put into this site.

Thanks a million :D

Purple Wolf :)
There's always room for dessert.
brickshelf
"Troll exist! They steal your socks but only the left ones whats with that?"
Image
User avatar
Purple Wolf
Hero
 
Posts: 356
Joined: Sun Sep 25, 2011 7:53 pm
Location: Wouldn't you like to know

Re: We're back! - was : Server shutdown Thurs March 20

Postby mpoh98 » Thu Mar 27, 2014 7:55 pm

Big thanks to Troy an Dave, and all the other admins for getting Classic-Castle back up! :D Like Purple Wolf said, we appreciate all the work you have put into this site! :D

Also, besides what Luke the Swift mentioned (a minor glitch), I don't see anything wrong! :) Great to have the good all classic-castle back!

~Matthew~
Mocpages, Flickr
Support Huckleberry Finn on Lego Ideas!
Philippians 4:13
User avatar
mpoh98
Justiciar
 
Posts: 1865
Joined: Wed Aug 22, 2012 2:33 am
Location: Lenfald of Roawia

Re: We're back! - was : Server shutdown Thurs March 20

Postby AK_Brickster » Fri Mar 28, 2014 8:04 pm

Thanks for getting things switched over. We all really appreciate you guys!
Image Image
Plastics make it possible! (BrickLink) - - - My Flickr Stream
Courage, Honor, Loyalty! For Garheim!
User avatar
AK_Brickster
Visconte des Paysans de Gong
 
Posts: 3220
Joined: Wed Jun 22, 2011 5:02 pm
Location: Mushing through the Great Driftplains of Garheim

Re: We're back! - was : Server shutdown Thurs March 20

Postby SSchmidt » Sat Mar 29, 2014 12:35 am

It is glad to see everything running again. It was maddening having to check back every hour, looking for a glimmer of hope. :lol:
PSN: SSchmidt-
Image
Image
User avatar
SSchmidt
Councilor
 
Posts: 1184
Joined: Sat Jan 26, 2013 3:53 am
Location: A pilgrim passing through Roawia

Re: We're back! - was : Server shutdown Thurs March 20

Postby Bluesecrets » Sat Mar 29, 2014 12:39 am

It was maddening having to check back every hour, looking for a glimmer of hope. :lol:


The staff was doing it too. You weren't alone!

And yes, it is great to be back. Dave and Troy are doing some great magic to get everything working all amazing again. They rock in all ways.
~ Brickshelf~Flickr~

Queen of Tan

Any building, is good building. Build for the fun of it!
User avatar
Bluesecrets
High Priestess of the Vermillion Order
High Priestess of the Vermillion Order
 
Posts: 2063
Joined: Sat Sep 04, 2004 6:21 pm
Location: On the girls side of the room.

Re: We're back! - was : Server shutdown Thurs March 20

Postby Tedward » Thu Apr 03, 2014 2:46 pm

Hi,

I have noticed that ever since we came back online the "View New Posts" button is not working.

Yesterday and today I logged on after having been off the board the previous night and got a blank list when I chose "View New Posts". I then went back to the main forum screen and saw several messages identified as having been posted in the intervening time.
Image
User avatar
Tedward
Squire
 
Posts: 620
Joined: Mon Sep 15, 2003 6:42 pm
Location: Victoria, BC

Re: We're back! - was : Server shutdown Thurs March 20

Postby Brickninja » Thu Apr 03, 2014 4:15 pm

Huh. The "view new posts works fine with me.
Romans 8:38-39
The Brick Tavern Flickr
Image
Image
User avatar
Brickninja
Gentleman
 
Posts: 752
Joined: Mon Nov 04, 2013 9:41 pm
Location: Eating Sushi

Re: We're back! - was : Server shutdown Thurs March 20

Postby Tedward » Fri Apr 04, 2014 2:40 pm

^ Great, maybe it's just me. I did not log in at all between my last message and this one and yet I again got a blank list.
Anyone got any suggestions? Delete the CC cookie maybe?
Image
User avatar
Tedward
Squire
 
Posts: 620
Joined: Mon Sep 15, 2003 6:42 pm
Location: Victoria, BC

Re: We're back! - was : Server shutdown Thurs March 20

Postby Tedward » Wed Apr 09, 2014 2:53 pm

Nope still f#@&%d up.

I deleted the cookie logged of and onto the forum and still it refuses to serve me any "new posts". :mad:

Anyone have a suggestions to fix? :wave:
Image
User avatar
Tedward
Squire
 
Posts: 620
Joined: Mon Sep 15, 2003 6:42 pm
Location: Victoria, BC

Re: We're back! - was : Server shutdown Thurs March 20

Postby davee123 » Wed Apr 09, 2014 3:53 pm

Hm. I can't replicate this either. Just to confirm, you're going to this link:

search.php?search_id=newposts

And it's giving you an empty list? If I get a chance I'll look a little further-- I wouldn't have thought this would be account-based, but sounds like it might be...

DaveE
davee123
Knower of the Doin's
Knower of the Doin's
 
Posts: 468
Joined: Fri Jun 18, 2004 9:07 pm
Location: Massachusetts, USA

Re: We're back! - was : Server shutdown Thurs March 20

Postby Tedward » Thu Apr 10, 2014 7:30 pm

Yes, I am clicking the second of the links:

View unanswered posts • View new posts • View active topics • Mark forums read


which resolves as: search.php?search_id=newposts

I logged off yesterday after deleting the cookie again. Logged in this afternoon and it still returns a page with no links.

Clearly I am cursed. 8)
Image
User avatar
Tedward
Squire
 
Posts: 620
Joined: Mon Sep 15, 2003 6:42 pm
Location: Victoria, BC

Re: We're back! - was : Server shutdown Thurs March 20

Postby Tedward » Tue Apr 15, 2014 2:41 pm

Not to keep harping, but what is interesting is I am having no such issues on Forbidden Cove which is, as I understand it, using the same software and server. :spin:
Image
User avatar
Tedward
Squire
 
Posts: 620
Joined: Mon Sep 15, 2003 6:42 pm
Location: Victoria, BC

Re: We're back! - was : Server shutdown Thurs March 20

Postby Bluesecrets » Wed Apr 16, 2014 10:53 am

Not to keep harping, but what is interesting is I am having no such issues on Forbidden Cove which is, as I understand it, using the same software and server. :spin:


It is the same server. But it is a much younger website which the forum has not had to go thru the generations of this software. With all the changes each version makes, sometimes the upgrades cause issues. I cant' speak specific to the issue you are having. I don't know code, but I can tell you there is a difference. Think of it like this. You started with Windows 3.1 then skipped upgrades until Vista existed, that worked for upgrading, but it wasn't a 100% fit. So then you upgrade to Windows 8 and completely skip Windows 7, but now the upgrade isn't as smooth because you've skipped some upgrades that changed the codes. That's what is going on here. Forbidden Cove started at a much newer version of the forum software, so it isn't having the same code issues. Hope that helped explain it.
~ Brickshelf~Flickr~

Queen of Tan

Any building, is good building. Build for the fun of it!
User avatar
Bluesecrets
High Priestess of the Vermillion Order
High Priestess of the Vermillion Order
 
Posts: 2063
Joined: Sat Sep 04, 2004 6:21 pm
Location: On the girls side of the room.

Re: We're back! - was : Server shutdown Thurs March 20

Postby Tedward » Tue Jun 10, 2014 2:38 pm

And yesterday and today it worked again! :D
Image
User avatar
Tedward
Squire
 
Posts: 620
Joined: Mon Sep 15, 2003 6:42 pm
Location: Victoria, BC

Re: We're back! - was : Server shutdown Thurs March 20

Postby Bluesecrets » Tue Sep 09, 2014 1:54 am

And we are back...again. Thanks to Troy! All hail Troy! Hazzah!!!
~ Brickshelf~Flickr~

Queen of Tan

Any building, is good building. Build for the fun of it!
User avatar
Bluesecrets
High Priestess of the Vermillion Order
High Priestess of the Vermillion Order
 
Posts: 2063
Joined: Sat Sep 04, 2004 6:21 pm
Location: On the girls side of the room.

Previous

Return to Administrative

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests