Classic-Castle.com


The source for all your LEGO Castle needs!

Problem...Big Problem

Rules, Regulations, Announcements, Technical Issues, Etc.

Problem...Big Problem

Postby Napoleon » Fri Mar 05, 2010 10:41 pm

Everytime I try to post, if I go below the writing box length, it jumps back up to the top of the post when I press one letter. Every letter, it jumps back up, and it makes it almost impossible to write longer posts. I wondered if anyone else has this problem, and if so, when it will be fixed.

Thank You
"There are two powers in this world, the sword and the pen; and in the end the former is always conquered by the latter"- Napoleon Bonaparte

TeenLEGOFans.com!

My Flickr!
User avatar
Napoleon
Archer
 
Posts: 394
Joined: Mon Dec 14, 2009 7:05 pm
Location: Vendameria, leading the knights into battle. :P

Re: Problem...Big Problem

Postby JoshWedin » Fri Mar 05, 2010 10:48 pm

I just tested it and I'm not having this problem. I would also be curious if anyone else is.

Josh
AFOL and his money are easily parted.

Image The Brothers Brick
User avatar
JoshWedin
Chevalier de Chèvre
Chevalier de Chèvre
 
Posts: 5642
Joined: Sun Nov 09, 2003 2:35 pm
Location: Pondering what you are pondering

Re: Problem...Big Problem

Postby Aliencat » Fri Mar 05, 2010 10:59 pm

Testing





1




2




3



nope, no problems here.




;)
Between plotting to kill you all and chasing balls of yarn, I also build MOCs

Image
User avatar
Aliencat
Josh's Minion
 
Posts: 2171
Joined: Wed Jun 20, 2007 3:21 pm
Location: Malé, Maldives

Re: Problem...Big Problem

Postby Napoleon » Fri Mar 05, 2010 11:00 pm

Aw, man! It's always me. It happens to me on both my laptop and family desktop. :( I hope it goes away.
"There are two powers in this world, the sword and the pen; and in the end the former is always conquered by the latter"- Napoleon Bonaparte

TeenLEGOFans.com!

My Flickr!
User avatar
Napoleon
Archer
 
Posts: 394
Joined: Mon Dec 14, 2009 7:05 pm
Location: Vendameria, leading the knights into battle. :P

Re: Problem...Big Problem

Postby Sir Zeppelin » Sat Mar 06, 2010 12:31 am

Finally, someone who shares my pain! I've been having this problem too, and it's annoying me. Anymore, I don't have the ambition to make long posts, due to this problem. It can't just be my computer, since Napoleon & Josh both have the problem. Does anyone have any ideas?
Here comes the orator! With his flood of words,
And his drop of reason.
- Ben Franklin

LEGO Tales Castleland Group Stories

My Brickshelf

Enjoy writing LEGO castle stories? Check out Castle World
User avatar
Sir Zeppelin
Foot Soldier
 
Posts: 216
Joined: Tue Dec 22, 2009 7:17 am
Location: On the battlefiels, performing my duties as a foot soldier.

Re: Problem...Big Problem

Postby Athos » Sat Mar 06, 2010 1:02 am

I seem to remember having the same problem on some forum or other (not sure it was here).

Whatever it was, it seems to have resolved itself.

What system are you running on your computer? Maybe you need an update to your browser?

Steve
User avatar
Athos
Councilor of the Realm
 
Posts: 4139
Joined: Tue Jan 13, 2004 4:33 am
Location: Nevada

Re: Problem...Big Problem

Postby Sir Nelson » Sat Mar 06, 2010 3:33 am

Athos wrote: Maybe you need an update to your browser?
He's onto something... maybe you should indicate your operating system, browser, and versions of each in your posts, so other members with the same configuration can test/validate this problem.
Image
User avatar
Sir Nelson
Old Wizard
 
Posts: 844
Joined: Sun Jan 02, 2005 10:15 pm
Location: Former Lord's manor, now in the cave of an Old Wizard

Re: Problem...Big Problem

Postby Ye Olde Republic » Sat Mar 06, 2010 3:58 am

I was having this trouble a couple of months ago but it just stopped so I assumed it was just a hiccup in th phpbb system.
Trevor

Trust me, I think I'm funnier than you do.
Why do I have to add the word "minifig" to my spell checker every time I use it?!

flickr
My blog
User avatar
Ye Olde Republic
Marquis of Brique
Marquis of Brique
 
Posts: 1222
Joined: Sat Nov 22, 2003 1:50 am
Location: Calgary Alberta Canada

Re: Problem...Big Problem

Postby Napoleon » Sat Mar 06, 2010 4:03 am

I am almost certain that my computers are up to date.(did massive computer updates a week ago) :) I guess that's not it. :(
"There are two powers in this world, the sword and the pen; and in the end the former is always conquered by the latter"- Napoleon Bonaparte

TeenLEGOFans.com!

My Flickr!
User avatar
Napoleon
Archer
 
Posts: 394
Joined: Mon Dec 14, 2009 7:05 pm
Location: Vendameria, leading the knights into battle. :P

Re: Problem...Big Problem

Postby DNL » Sat Mar 06, 2010 12:49 pm

I used to have that problem too, but now it is gone. Another problem that i had was when i typed something, it took way longer wfor it to show on the screen then typing it, so i had to wait for a few seconds after every sentence to see if everything was written correcly. I foun out this was caused by my laptop's energy preserving mode, and when i switched it to a different mode the problem was gone. That problem is in fact gone now as well, but if you have a laptop you could try if the energy mode maybe is causing this too.
User avatar
DNL
Master Builder
Master Builder
 
Posts: 672
Joined: Fri Jan 12, 2007 7:44 pm
Location: Norway

Re: Problem...Big Problem

Postby Aliencat » Sat Mar 06, 2010 1:03 pm

Sir Zeppelin wrote:Anymore, I don't have the ambition to make long posts, due to this problem.

Type your long posts in word, and then simply copy/paste to Classic-Castle.
Between plotting to kill you all and chasing balls of yarn, I also build MOCs

Image
User avatar
Aliencat
Josh's Minion
 
Posts: 2171
Joined: Wed Jun 20, 2007 3:21 pm
Location: Malé, Maldives

Re: Problem...Big Problem

Postby Napoleon » Sat Mar 06, 2010 6:48 pm

DNL wrote:I used to have that problem too, but now it is gone. Another problem that i had was when i typed something, it took way longer wfor it to show on the screen then typing it, so i had to wait for a few seconds after every sentence to see if everything was written correcly. I foun out this was caused by my laptop's energy preserving mode, and when i switched it to a different mode the problem was gone. That problem is in fact gone now as well, but if you have a laptop you could try if the energy mode maybe is causing this too.


Good advice, except that this problem occured on both my laptop :( AND my family's desktop. :cry:

Aliencat wrote:
Sir Zeppelin wrote:Anymore, I don't have the ambition to make long posts, due to this problem.

Type your long posts in word, and then simply copy/paste to Classic-Castle.


Great advice! I just thought of this last night, and was going to post it today! I don't know about Word, but I have Open Office, I suppose that would work.
"There are two powers in this world, the sword and the pen; and in the end the former is always conquered by the latter"- Napoleon Bonaparte

TeenLEGOFans.com!

My Flickr!
User avatar
Napoleon
Archer
 
Posts: 394
Joined: Mon Dec 14, 2009 7:05 pm
Location: Vendameria, leading the knights into battle. :P

Re: Problem...Big Problem

Postby ottoatm » Sun Mar 07, 2010 1:12 pm

I would bet you that it's the not the Forum, or the browser you are using, but a combination of the two.

What browser are using? Version number?

I use Firefox 3.5.8 - in general I've never had problems with this in the last 7 years. :)
Knight Templar
n. pl. Knights Templars or Knights Templar
1.A member of an order of knights founded about 1118 to protect pilgrims in the Holy Land during the Second Crusade.

My Lego Stories: The Land of Legelot!
CW-THE Lego Story Writer's Guild
User avatar
ottoatm
Knight Templar
Knight Templar
 
Posts: 3081
Joined: Wed Sep 10, 2003 4:52 am
Location: New York

Re: Problem...Big Problem

Postby rogue27 » Sun Mar 07, 2010 3:27 pm

Napoleon wrote:I am almost certain that my computers are up to date.(did massive computer updates a week ago) :) I guess that's not it. :(


Out of curiosity, could you tell us what operating system and browser you are using?
User avatar
rogue27
Knight Templar
Knight Templar
 
Posts: 1375
Joined: Wed Oct 01, 2003 2:14 am
Location: The Icy North

Re: Problem...Big Problem

Postby sparhawk » Mon Mar 08, 2010 3:30 pm

I can see it happen here aswell (IE 8.0.6001.18702) on Windows XP Professional
What I have just tried is make a message where I don't use the <enter> key inbetween sentences and let IE wrap the text in the input box, this seems to cause the problem here on my side. When I use <enter> after each sentence, then I seem to be able to generate a message that runs way out of the input box, without the strange scroll/jump behaviour. Maybe this helps in finding/solving the problem.
sparhawk
Gong Farmer
 
Posts: 6
Joined: Sun Feb 14, 2010 2:13 pm
Location: Coevorden [NL]

Next

Return to Administrative

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests